Administrator
Tutaj możecie skłądać propozycję danej nagrody, którą chcieli byście aby pojawiła się do wygrania na portalu .
Nowy użytkownik
Proponuję jakieś mangi>JPF albo JG :]
Nowy użytkownik
Jakieś gadżety z Mangi i Anime "One Piece". Najlepiej jakieś figurki lub maskotki.
Ostatnio edytowany przez kamilynka (2010-10-02 15:17:32)
Użytkownik
Gadżety z mang jpf i same mangi jpf
Użytkownik
Wszystko co związane z mangą , koszulki,bluzy i inne pierdoły i kilka jakiś takich lepsiejszych rzeczy (penrive czy jakiś aipod ). Ale gadżety z mangą i anime przede wszystkim.
Użytkownik
Świetne byłyby nagrody związane z Japonią, np. książki o kuchni czy kulturze, pałeczki do ryżu xD Ciekawe byłoby ujrzeć w nagrodach plakaty większego formatu z postaciami z anime
Anime na DVD, koszulki związane z anime.. No i oczywiście mangi.
Użytkownik
Soczewki np sharingan Mangi Stroje i inne gadzety
nie sprawdzi się pewnie ale ja zawsze marzyłem o szurikenach i kunai ;p ale raczej nie bo to niebezpieczne będzie... ale można by było jakieś kalendarze z anime, lub np. naklejki ze wszystkimi bohaterami czy coś w tym stylu... figurki bohaterów, koce na których jest coś z anime, poduszki, przybory do rysowania (np gumki, ołówki, strugaczki(temperówki do ołówków)), pluszaki, torby, plecaki, czapki, breloczki, naszyjniki... jak na coś wpadnę to napisze ;p
Ostatnio edytowany przez KemoT (2010-10-02 19:07:57)
Użytkownik
Dobry pomysl z przyborami do rysowania (musiałam trzy razy przeczytać słowo strugaczki, aby zrozumieć, że w moich regionach chodziło co o temperówki xD ). Shurikeny byłby ciekawe, ale jak sam zauważyłeś mogłyby nie wypalić. Ogólnie proponowałaym rzeczy, które są do kupienia na konwentach Tak w skrocie ;p
Ostatnio edytowany przez Yuffie (2010-10-02 19:05:37)
Użytkownik
cycek odstresowujący xD Jestem za!
Użytkownik
Proponuje gry związane z anime na konsole do gier typu ps3, xbox , np. Naruto Ultimate Ninja Storm 1,2 Dragonball Z Burstlimit.
Użytkownik
A może wejściówki na conwety?