Użytkownik
Jakie jest wasze hobby?
Moim hobby jest sport, informatyka i oczywiscie Anime
Moim... oj dużo tego ;d
Śpiew, gra na pianinie i skrzypcach, nauka japońskiego, manga&anime, rysowanie, informatyka. ;] A.. no i matematyka. Jak mogłam zapomnieć ;p
Ostatnio edytowany przez Hiroe (2010-10-02 18:47:18)
o kurza stopa moim:
informatyka, anime, ornitologia, pszczelarstwo, akwarystyka, matematyka, modelarstwo, Egipt, wędkarstwo, pływanie i chyba tyle jak coś jeszcze znajdę to poprawie to ;p
Użytkownik
Jesteście ludzmi renesanu, szacunek xD
Moje pasje: felinologia, Japonia, manga, anime, fantasy, książki, zioła (bez skojarzen, lecznicze), gry komputerowe, rock (w szczególności alternatywny) i to chyba wszystko
Użytkownik
moje zainteresowania:
Czytanie, granie, Naruto, informatyka, sprawy zw. z PSP, filmy, muzyka, sport(szczególnie wrestling)
Użytkownik
Moje hobby to rysowanie, Japonia, anime & manga, granie
Użytkownik
anime i informatyka
Użytkownik
Moje hobby: hmm.. wszelkiego rodzaju Anime jak i Manga, informatyka i grafika komputerowa .
Użytkownik
Żeby wyjść po za schemat takiego wypisywania w jednym słowie napisze kilka sensownych zdań
Hobby trochę tego jest.Po pierwsze to sprawy związane z elektroniką nowinki elektroniczne i takie tam
trochę z multimediów czy grafiki ale przeważa zainteresowania idą na OS. Gry ale nie w sensie gram tylko wszystko historia,powstawanie itd (po prostu świat gier).Muzyka bardzo ważne dla mnie zajęcie oczywiście zwykłe słuchanie jak i uczenie się gry konkretnych utworów ( jaka muzyka mnie kreci to już pisałem w innym temacie nie bende się powtarzał).Jeśli chodzi o anime chyba nie muszę pisać to jest oczywiste.